Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fast i helveteshålan
Isbn: 978-91-7987-834-4
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Fantasy & SF Lättläst
Tillgänglig sedan: augusti 2022

E-bok

Fast i helveteshålan

Zak och Erro har blivit tillfångatagna av Alcatraz onda vakter med laserspjut. Vakterna knuffar ner dem i en mörk grop av metall. Plötsligt börjar golvet sjunka! Så fort vännerna rör sig sjunker de längre och längre ner i gropen. Hur ska de ta sig upp igen? Kommer de att bli kvar där nere för alltid?

Böckerna i serien Flykten från planeten Alcatraz är fartfyllda och spännande. De handlar om Zak och Erro som gömt sig ombord på ett rymdskepp i hopp om att få se en spännande rymdstrid på nära håll. Nu är de fast på Alcatraz, den stora straffkolonin där galaxens värsta brottslingar hålls fångna.

I varje bok följer läsaren de två osannolika vännerna när de gör allt för att fly från planeten Alcatraz! Tillsammans övervinner de motgångar, och ser styrkan i sin vänskap och sina olikheter.

Sagt om: Fångarna vid Giftiga havet:

De snygga och välgjorda illustrationerna och den actionstinna intrigen för tankarna till tv- och dataspel, och bör kunna locka läsovana ungdomar med sug efter spänning, action och fantasy/science fiction. - Nils Ahnland, BTJ

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone