Jump to content
Cover for Ögonblicket
Isbn: 978-91-8945-066-0
Publisher: North Audio Publishing
Category:
Novels Romance
Accessible since: May 2022
Narrator: Magnus Roosmann
Length: 23 hours 53 minutes

Audiobook

Ögonblicket

En vintermorgon anländer det, paketet som vänder upp och ner på Thomas Nesbitts värld.Thomas är en medelålders, frånskild författare som dragit sig undan till det lantliga Maine för att finna sig själv efter ett långt äktenskap. Paketet han mottar den där vintermorgonen är från en kvinna vid namn Petra Dussmann - en kvinna han hade ett passionerat förhållande med i det kalla krigets Berlin på 1980-talet.

Då Thomas öppnar paketet är det början på en resa in i sitt eget förflutna, till en tid då allt ställdes på sin spets när han träffade den undersköna Petra som var på flykt från diktaturens DDR. För första och kanske enda gången i sitt liv erfor Thomas vad riktig kärlek var. Men det var en förälskelse med många förhinder och de där dramatiska månaderna i Berlin kom att prägla honom för all framtid. Sedan dess har han kämpat för att hålla de smärtsamma minnena borta. Det gick ända tills paketet anlände.

Douglas Kennedy har skrivit något så ovanligt som en kärlekshistoria som är både moraliskt komplex och djupt eftertänksam.

Det är en atmosfärisk berättelse om romantik och lömskt dubbelspel i ett skugghöljt Berlin strax innan muren föll.Ögonblicket är en spännande historia om varför och hur vi blir förälskade och hur vi projicerar vår egen längtan på andra. En kärleksroman med episka proportioner fylld av intensiv passion och mörka hemligheter.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone