Jump to content
Cover for Under falkens vingar
Isbn: 978-91-1311-709-6
Publisher: Norstedts
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2022

E-book

Under falkens vingar

I denna starka och gripande spänningsdebut får vi en inblick i de omständigheter som gör en människa till ett offer, eller en förövare.

När Ramona och hennes man kommer hem till sitt hus utanför Skellefteå möts de av en polis. De blir ombedda att följa med i hans bil, utan att han förklarar varför. Men Ramona vet redan. Så fort de sätter sig i bilen kan hon se det som väntar dem. Viken vid sjön. Den tonåriga flickan som ligger död i båten. Flickan som ingen vet namnet på eller kan identifiera.

I brist på ledtrådar tar polisen hjälp av Ramona och hennes förmåga att få en skymt av människors liv, av saker de helst hade velat hålla hemliga. Som den gången hon uppfattade att en förbipasserande kvinna skulle kasta sig från en bro, eller att paret vid kafébordet intill skulle separera. Men för att lösa gåtan med flickan räcker det inte att se det som är dolt och begripa vad synerna betyder. Ramona måste nå djupare än någonsin tidigare.

Under falkens vingarär den första delen i spänningsserien om Ramona Lindh, socionomen med en gåva som är såväl en välsignelse som en förbannelse.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone