Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det är här jag vill vara
Isbn: 978-87-2832-268-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: april 2022

E-bok

Det är här jag vill vara

Sara lever livet som hon alltid har drömt om. Hon arbetar som bagare på Göranssons och är i full färd med att planera sitt efterlängtade bröllop. Alldeles snart, men ändå inte snart nog, kommer hon att vara Petters fru. Petter, som är hennes livs stora kärlek och pappa till hennes underbara son. Just nu kan livet verkligen inte bli bättre. Men runt hörnet väntar motgångar som hon aldrig kunnat föreställa sig...

Signe har varit ensam ända sedan hennes älskade Rune gick bort. Och fastän hon har katten Smulan vid sin sida blir tillvaron på gården gärna lite väl isolerad. Men utan Rune, och med en reumatismen som gör sig påmind genom stelhet och trötthet, är det så hon valt att leva. En gång om året träffar hon ju faktiskt reumatikerföreningen på Göranssons. För att inte tala om när systerdottern Jessica med jämna mellanrum dyker upp med någon ny karl! Det kan väl ändå räcka?

I 'Det är här jag vill vara' får vi parallellt följa Sara och Signe fram tills dess att deras livsöden smälter samman. Det är en hjärtvärmande feelgoodroman om oväntad vänskap, i en tid när allt tycks falla samman.

Josefine Jansson är en svensk författare från Falkenberg. År 2019 gjorde hon och systern Caroline Twamley gemensam författardebut med boken 'Vilse på Nya Zeeland'.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone