Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En vänskap
Isbn: 978-91-2717-243-2
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2022

E-bok

En vänskap

Efterlängtad ny roman av författaren till Stål och Där livet är fullkomligt.

Om någon hade bett Elisa tala om exakt när hennes och Beas vänskap började skulle hon inte ha kunnat svara. Var det den där kvällen när Beatrice dök upp på stranden plötsligt, som en stjärna som föll ner från himlen? Eller var det senare, när de stal ett par jeans i en exklusiv butik och flydde på sina moppar? Slutet är hon däremot säker på, trots att det har gått tretton år gör det fortfarande ont.

Numera tror alla att de känner hennes bästa vän, Beatrice, som har följare över hela världen. De vet vad hon har på sig, vad hon äter och vart hon åker på semester. De beundrar henne, avundas henne, hatar henne, dyrkar henne. Men ingen anar den hemlighet som döljer sig bakom leendet som alltid är exakt likadant, ingen kan föreställa sig hur det var när la Rossetti bara var Bea.

Elisa är en skygg kvinna, fortfarande bara drygt trettio men kanske lite gammaldags. Hon tycker varken om att visa upp sitt liv eller sociala medier. Men nu vill hon berätta historien om deras vänskap.

Silvia Avallone har skrivit en ny stor roman om vår tid, om unga kvinnor och klass och Italien, med utgångspunkt i frågan som vi alla ställer oss: Måste man verkligen berätta om sitt liv för att det ska existera?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone