Jump to content
Cover for Heta kyssar
Isbn: 978-91-7949-461-2
Publisher: Vilja förlag
Category:
For emergent readers Romance Feelgood
Accessible since: February 2022
Narrator: Sara Losten
Length: 26 minutes

Audiobook

Heta kyssar

Sanna ska ha semester från sitt jobb i presentbutiken Rosa Rummet. Hon vill gärna resa bort med sin älskade David. Helst till Italien.

Men vad händer när man inte vågar säga vad man drömmer om? Blir det någon kärleksresa för Sanna och David?

En bok för alla som vill läsa romantisk feelgood, med vissa förhinder. Amanda Hellberg skriver lättsamt om det vardagliga, och om det svåra och det lätta i att vara kär. Heta kyssar är del tre i trilogin Rosa rummet.

Amanda Hellberg har skrivit många hyllade böcker. Hon är en mästare på att beskriva relationer. Amanda växte upp i Västergötland och bor sedan länge i England med sin familj. När hon inte skriver målar hon tavlor. De romantiska böckerna om Sanna ligger Amanda Hellberg varmt om hjärtat.

BTJ:s recension av del två i serien Rosa rummet – Varma vindar:

”Varma vindar fungerar utmärkt som en lättläst kärleksroman i kortformat för vuxna, det finns ett spänningsmoment och fina beskrivningar av den känslomässiga berg- och dalbana som pågår inom en när man är nykär och osäker på vad den andre egentligen känner.”

Pia Lindestrand, BTJ-häfte nr 18/2021

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone