Jump to content
Cover for Byggare Bob - Dinosaurieparken
Isbn: 978-87-2692-982-9
Publisher: SAGA Kids
Category:
3-6 years Children's books Children's books with pictures Science
Accessible since: January 2022
Narrator: Thomas Engelbrektsson
Length: 9 minutes

Audiobook

Byggare Bob - Dinosaurieparken

Byggare Bob och hans team har ett stort uppdrag. De måste göra klart Dinosaurieparken innan borgmästaren kommer på besök. Men det finns ett problem: Bandis är livrädd för alla dinosauriemodellerna! Plötsligt riskerar hela projektet att inte bli av. Kan teamet hjälpa Bandis bli kvitt sin rädsla, innan det är försent?

Byggare Bob är en populär animerad tv-serie som skapades år 1999 av Keith Chapman. Serien följer byggchefen Bob, hans kollega Vilma och deras grannar och vänner i staden. Bob har ett gäng maskiner som alltid är redo att hjälpa honom bygga. De har alltid saker att göra och måste samarbeta för att bli klara i tid. Tillsammans löser de alla problem med ett motto: "Kan vi klara det? Klart vi kan!"

Byggare Bob och associerade varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2021 Mattel

Häng med Byggare Bob och alla hans vänner ut på spännande äventyr! Skopis, Bandis, Menta, Rulle, Kranis, Vilma, Maja, Sparv, Grålle och Plugg är redo att hjälpa invånarna i Solrosdalen med alla möjliga projekt. De bygger djurklinik och klubbhus och hjälper till att förbereda Dinosaurieparken inför den stora invigningen. När Bob och gänget jobbar tillsammans har de så kul att jobbet är färdigt i ett nafs. Kan vi klara det? Klart vi kan!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone