Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Då ödet bestämmer
Isbn: 978-91-8946-895-5
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2022
Uppläsare: Gunilla Leining
Length: 6 timmar 28 minuter

Ljudbok

Då ödet bestämmer

Maja är förkrossad. Hennes livs kärlek har lämnat henne. Bara så där. Hur är det ens möjligt? De var ju menade för varandra, i vart fall enligt astrologen Ann-Kristin. När Maja blir permitterad kan hon inte längre dämpa smärtan genom att dränka sig i jobb. Vad ska hon nu göra med sitt liv? Väninnan Sara utmanar henne att dejta tolv män, en ur varje stjärntecken. Med en astrologihandbok och en poängskala ska dejterna leda Maja till klarhet om vad hon vill och behöver.

Joanna växer upp i England under nittonhundratalets första år. Som sjuttonåring förväntas hon delta i Londons sällskapsliv för att hitta en lämplig make. Joanna har helt andra drömmar, sådana en kvinna inte kan väntas ha. Men hennes elake broder John och en tragedi kastar en tung skuldkänsla över Joanna. Ska hon våga följa sin dröm eller håller det förflutna henne tillbaka? Och är Harvey, mannen hon möter, verkligen någon hon kan lita på?

"Då ödet bestämmer" är berättelsen om två unga kvinnor i olika tidsepoker men med samma val. De måste båda lista ut vad de vill göra med sina liv och vem de vill leva med. Det är en historia om skuld, val, drömmar och ödets kraft.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone