Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Drömskaparen
Isbn: 978-91-9852-623-3
Förlag: Candygirl Publishing
Kategori:
Memoarer & Biografier 15+
Tillgänglig sedan: november 2021

E-bok

Drömskaparen

Drömskaparen är en berättelse för dig som känner att din själ skriker att den vill bryta sig loss från den gamla filmen som pågår i ditt liv och skapa en helt ny film. Det är en berättelse för dig som vill bli drömskaparen i ditt liv, älskad av dig själv, speglande i allt och alla.

Sockerflickan växer upp med socialtjänsten ansvarig för hennes hälsa och välgång. Vad händer egentligen i hemmet i Norrtälje? Vid 22 års ålder får Sockerflickan en fråga som förändrar hennes liv. Har hon varit utsatt för sexuella övergrepp? Sockerflickan börjar se en inre film med hennes pappa i huvudrollen. Sexuella övergrepp på henne och andra barn. Filmen blir längre och längre med fler och fler övergrepp. Sockerflickan ifrågasätter hela sin familj. De förnekar allt och säger att det är falska minnesbilder. Hon vägrar träffa sin pappa efter den dagen och han dör 56 år gammal, av en hjärntumör. Hon bryter helt kontakten med sin mamma i 15 år. Sockerflickan träffar henne slutligen, ett år innan hon dör, av ett brustet hjärta. Åren går och Sockerflickan har ingen som helst kontakt med sin resterande släkt. Hon görs arvlös. Där står hon ensam med en film som rullar och rullar om och om igen i hennes hjärna. Tre år efter Sockerflickan börjar hon skriva ett nytt kapitel till varje tidigare kapitel. Inom en vecka kontaktas hon av ett bokförlag som vill köpa rättigheterna till ljudboken ”Sockerflickan”, hennes dotter endast tretton år får ett filmkontrakt och ett uppdrag att illustrera en helt ny form av rörliga bilder för digitala manus, hennes man skriver kontrakt som ljudproducent och får uppdrag som röstskådespelare. Hur är det möjligt? Följ Sockerflickan hela vägen fram till den spännande upplösningen.

Drömskaparen är en hoppfull, poetisk och vacker berättelse om en kvinnas framgångssaga. Sockerflickan är författarens berättarjag som gör sig fri från en till synes nattsvart tillvaro och med sin fulla kraft omskapar sitt liv. Hon ger sig själv huvudrollen i filmen drömlivet.

Drömskaparen är en inspirerande berättelse för människor som vill lära sig koden för ett meningsfullare liv.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone