Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lär dig skapa allt du önskar i ditt liv: Våga släpp kontrollen och hitta ditt äkta liv. Låt livet leva dig
Isbn: 978-91-9872-374-8
Förlag: OMSTART AB
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: oktober 2021

E-bok

Lär dig skapa allt du önskar i ditt liv: Våga släpp kontrollen och hitta ditt äkta liv. Låt livet leva dig

Det är en resa att förstå och lära sig hur man skapar ”allt man önskar sig”. Om någon frågar mig idag: - Pia, tror du verkligen på detta att man kan skapa allt man önskar sig? Så tvekar jag inte längre. Svaret är - Ja!
Men det krävs att vissa kriterier är uppfyllda. Det är dessa kriterier som det kan ta tid, uthållighet och visst mod att utforska och förstå.

Det finns en mängd olika typer av ”motstånd” och luriga små fällor som vi kan fastna i.
Det är detta som jag har forskat mycket kring. Så som inte-skapande, icke-skapande och anti-skapande.
Boken har fyra delar. Första delen handlar om grundläggande förståelse för energi. Ju mer du jobbar med ditt energisystem desto enklare att förstå orsak och verkan. Och därmed kunna vara mer medveten om varför och hur du skapar i ditt liv.
Del 2 handlar om själva processen för hur skapande går till. Del 3 där är fokus på det jag kallar negativt och positivt skapande. Till sist i del 4 ser vi på det som är målet med vår livsresa (så som jag ser det), att våga släppa kontrollen och låta livet leva oss. 
I boken  finns praktiska övningar för att reda ut vilka kriterier som du kan behöva förfina för att bli mer medveten om din skapandeprocess.

HAR DU EN OFÖRKLARLIG LÄNGTAN INOM DIG?
Har du en stark inre längtan efter något? Har du svårt att sätta fingret på vad det är du längtar efter? Svaret kan vara att du längtar efter ditt ”äkta liv”.

VÅGA SLÄPPA KONTROLLEN OCH HITTA DITT ÄKTA LIV
Vad menas med ett äkta liv? Allt liv vi lever är väl äkta? Under din livsresa kan du upptäcka att du bär på bagage du inte behöver längre. När du gör dig av med detta blir du mer av dig själv.
Du kommer helt enkelt närmare dig själv. Mer äkta.

Delar av bagaget vi bär på är osynligt för oss. Det kan till slut bli så tungt för vårt system att det ger sig till känna som oförklarlig smärta i vår kropp. Smärtan kan komma på olika platser i kroppen. Ont i huvudet, nacken, skuldror, ryggslut, ben, fötter, tänder, halsen, lungor, i hjärttrakten. Ja energin av det som behöver lämna dig kan sätta sig fysiskt var som helst i din kropp.

LÅT LIVET LEVA DIG
Tilliten till sitt liv är tillit till sig själv. När du vågar släppa taget om kontrollen och verkligen lita på ditt inre jag. Det är då du låter livet leva dig. Arbetet att släppa taget handlar inte om att bli ansvarslös. Det är precis det motsatta. Du lär dig ta ansvar för ditt eget liv och när du tar ansvar har du tillit till dig själv. När du litar på dig själv kan du släppa kontrollen.

Livet är gott.


-



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone