Hoppa till innehållet
Omslagsbild för När stjärnor tänds i natten
Isbn: 978-87-2802-456-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Emma-Karin Pihlstrand
Length: 5 timmar 51 minuter

Ljudbok

När stjärnor tänds i natten

Fram tills Camilla är fem år leker livet. Hon är pappas flicka och tillsammans utforskar de världen och roas av varandras sällskap. Men så en dag händer något oväntat. Pappa förändras. Han blir våldsam och svart i ögonen. Plötsligt har familjen splittrats och in flyttar en ny man. Mannen med de röda ögonen, som kommer in i Camillas rum på nätterna. Där och då, vid fem års ålder, bestämmer hon sig för att sluta finnas. Det ska dröja innan hon väljer att existera igen.

'När stjärnor tänds i natten' är Camilla Uddgrens gripande och inspirerande självbiografi. Som barn tvingas hon utstå både misshandel och övergrepp och tar själv på sig skulden för det som skett. Upplevelserna påverkar henne starkt och kulminerar till slut i en ohållbar prestationsångest och en svår sjukdom som nästan tar kol på henne. Men via högre makters outgrundliga vägar kommer till slut vändningen. Plötsligt har Camilla styrkan att ta tillbaka sitt liv. Hon måste bara igenom smärtan först. Den som funnits med henne sedan hon slutade att finnas...

Camilla Uddgren, född 1975, är en svensk inspirationsföreläsare med många strängar på sin lyra. Utöver karriären som talare och coach är hon även beteendevetare och artist. Hon har dessutom en fil.mag. i religionsvetenskap med inriktning mindfulness. År 2020 gjorde Camilla sin författardebut med självbiografin 'När stjärnor tänds i natten'.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone