Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Veulf
Isbn: 978-87-2684-841-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Magnus Schmitz
Length: 15 timmar 38 minuter

Ljudbok

Veulf

Arnulf slås medvetslös på en engelsk strand och när han vaknar upp befinner han sig, till sin förvåning, i ett kloster. En munk vid namn Stefanus sköter om hans såriga kropp och till en början förstår Arnulf varken ut eller in. Hur har han hamnat där? Och var ska han ta vägen härnäst?
Det ena leder till det andra och inte långt därefter är Arnulf, nu under namnet Veulf, återigen på plundringsfärd med ett nytt sällskap vikingar. Han får lära sig allt om strid och mandom, men hans tankar hemsöks ständigt av mordet på brodern och saknaden av den stora kärleken Frejdis.

Veulf är en fasansfull och hisnande äventyrsroman, tillika historiskt porträtt av Vikingatiden. En tid då vänskap och släktband var av största vikt och då överlevnad ständigt krävde hård ansträngning.

Detta är andra volymen i den kritikerrosade sagan om vikingen Arnulf.

S. C. Pedersen (1967-) är en dansk författare och musiker. Hon skriver historiska romaner om såväl vikingatiden som medeltiden. De fiktiva händelserna och karaktärerna i serien om Arnulf bygger på grundlig forskning och historisk fakta.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone