Jump to content
Cover for C som i chock
Isbn: 978-87-2694-833-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2021
Narrator: Anna-Carin Henricsson
Length: 8 hours 49 minutes

Audiobook

C som i chock

När tjugotreårige Bobby Callahans bil prejas av vägen och kör rakt ner i en ravin är det ett rent under att han överlever. I kraschen förolyckas hans passagerare - och Bobbys minne går till stora delar förlorat. Nio månader senare är han säker på att händelsen inte var någon olycka. Men vem kan ha velat ta livet av honom? Och kommer de i så fall att försöka igen?

Bobbys minnesförlust gör att privatdetektiven Kinsey Millhone inte har särskilt mycket att gå på. Hennes enda ledtrådar blir en röd adressbok och det svårtydda namnet 'Blackman'. När Bobby sedan råkar ut för ännu en bilolycka, och dessutom dör, blir fallet nästintill omöjligt att lösa. Vad gör man när personen som anlitat en för att hitta en potentiell mördare, faktiskt blir mördad? Ju djupare Kinsey gräver, desto närmare kommer hon en väl bevarad hemlighet. En hemlighet som kostat Bobby livet - och som kan komma att kosta Kinsey hennes.

'C som i chock' är den tredje delen i Sue Graftons populära Alfabet-serie om privatdetektiven Kinsey Millhone.

Sue Grafton (1940-2017) var en bästsäljande amerikansk deckarförfattare. Hon föddes i sydstaten Kentucky men flyttade sedermera till Santa Barbara i Kalifornien. Sue är kanske mest känd för sin omåttligt populära Alfabet-serie om privatdetektiven Kinsey Millhone. Även hennes far, C.W. Grafton, var deckarförfattare.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone