Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Högkänslighet & Intuition
Isbn: 978-91-8944-894-0
Förlag: Bookea
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: september 2021
Uppläsare: Veronica Kurba
Length: 4 timmar 20 minuter

Ljudbok

Högkänslighet & Intuition

Boken "Högkänslighet & Intuition" är en självhjälpsbok i hur du går ifrån att vara högkänslig till att använda din sensitivitet och intuition på rätt sätt. I boken beskriver Helen hur du med enkla medel, steg för steg går ifrån högkänslighet och trötthet - till intuition och energi!

Som sensitivt begåvad kan du uppleva symptom som ökad känslighet, trötthet, ångest, svårigheter att umgås med andra men det är bara symptom på att du är i obalans i dina vitala energier. Det är inte ett permanent tillstånd och du kan göra något åt det.

I boken beskriver Helen också hur du kan utveckla din intuition och helande kapacitet så att dina förmågor hjälper dig att leva det liv du önskar som sensitivt begåvad - leva din fulla potential. Hur intuitionen kan vägleda dig, din inre kompass och hur din helande förmåga kan läka dig och ge dig energi.

Under 18 år har Helen haft förmånen att hjälpa och följa flera tusen människor på deras resa ifrån "högkänslighet till intuition" via sina föreläsningar, kurser, workshops men framförallt under det decenniet som hon drev Spirituellt Center.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone