Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den mjuka klon
Isbn: 978-87-2694-024-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Den mjuka klon

Sandra och Fredrik älskade varandra. De älskade varandra så hett och innerligt att den stora åldersskillnaden inte spelade någon roll. Men visst sådde den tvivel hos dem båda. Var han lite för gammal? Var hon lite för ung? När de fick sonen Joakim var det meningen att familjen skulle fulländas. Och så blev det också – till en början. Femton år senare har föraktet och ångesten slagit rot i Sandra, medan Fredrik tyngs av sorg och skuld. Kan de på något sätt rädda relationen? Om inte för sin egen skull, så för Joakims?

'Den mjuka klon' är en gripande relationsroman om skammen och skuldkänslorna som uppstår när den ena partnern inte längre kan ge den andra det den behöver. Det är också en berättelse om mental ohälsa och hur den kan påverka en hel familj.

Bengt Martin (1933-2010) var en svensk författare och skådespelare från Stockholm. Han gjorde sig framför allt känd för sin barnbokstrilogi om Stockholmsområdet Sibirien, samt en trilogi om att vara ung och homosexuell i 1960-talets Sverige.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone