Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vaiana
Isbn: 978-87-2675-787-3
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom Psykologi
Tillgänglig sedan: september 2021
Uppläsare: Lisa Ahnlund
Length: 2 timmar 55 minuter

Ljudbok

Vaiana

Den unga Vaiana, dotter till hövdingen av Motunui, har alltid dragits till det stora blå havet och drömmer om att segla iväg och upptäcka världen. När en stor fara dyker upp trotsar Vaiana sin fars regel om att hon aldrig får segla utanför korallrevet som omger Motunui. Hon ger sig ut på en strapatsrik segling över havet för att hitta halvguden Maui och rädda världen!



© Disney. All rights reserved.

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Lyssna till magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna – nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone