Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dockan
Isbn: 978-87-2653-994-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: augusti 2021
Uppläsare: Magnus Roosmann
Length: 13 timmar 39 minuter

Ljudbok

Dockan

En regnig sommardag i den danska förorten Brabrand hittas en tioårig flicka mördad i en sopcontainer. Fallet hamnar på kriminalassistent Roland Benitos skrivbord och Östjyllandpolisen inleder en skrämmande utredning av mordet på den lilla flickan. Vid sidan om har även journalisten Anne Larsen och frilansfotografen Kamilla Holm fått upp ögonen för mordet och börjar gräva i mysteriet på eget håll.

Det dröjer inte länge innan mordfallet kompliceras av att en vän till den mördade flickan försvinner och tempot på jakten efter den skyldige blir allt mer uppskruvat. Ett tydligt samband uppdagas - de båda flickorna är medlemmar på ett internetforum, där de ljugit om sin ålder. Men vem är den skyldige? Och hur lätt är det egentligen att hitta någon som gömt sig bakom en e-postadress?

'Dockan' är första delen i den omåttligt populära danska deckarserien om kriminalassistent Roland Benito.

Inger Gammelgaard Madsen (1960-) är en dansk grafisk designer och kriminalförfattare från Århus. Hon debuterade 2008 med Dockan (Dukkebarnet) och har sedan dess gett ut flertalet kriminalromaner om Roland Benito, som har gjort succé i hemlandet Danmark.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone