Jump to content
Cover for Inget hokus pokus bara vanlig magi. Ditt lexikon på den vackra resan in till dig själv.
Isbn: 978-91-9872-372-4
Publisher: OMSTART AB
Category:
Religion & Beliefs Medicine & Health
Accessible since: August 2021
Narrator: Pia Rullander
Length: 2 hours 22 minutes

Audiobook

Inget hokus pokus bara vanlig magi. Ditt lexikon på den vackra resan in till dig själv.

Resan till mer förståelse för sin egen känslighet till medialitet och healing kan sammanfattas i ett ord.

Kommunikation.

Att lära sig lyssna med andra sinnen och verkligen lyssna. Att hitta vägar till kommunikation med detta man söker. Sitt inre jag, sitt högre jag, sitt allra bästa, andra världar, Skaparen eller vilket namn man nu har på detta som man söker kontakt med.

När jag skulle göra ljudböcker av mina två snabbguider så sökte jag upp företag med professionella inspelningsstudios. Men jag mötte ”motstånd” i min värld.

Till sist fick jag inse att detta var en lärdom kring att lyssna inåt. Mitt inre vill inte sitta i en studio. Det känns kallt och energifattigt (för mig).  Jag (mitt ego) fick bita i det sura äpplet och skapa något som inte skulle bli perfekt och sedan stå för det.

Boken är inspelad i min hemmiljö och håller en lägre kvalitet på ljudet.

*

Ibland vill livet väcka oss. Dessa händelser kallas ofta för väckarklockor (wake-up calls). Det kan vara att mista ett arbete, bli långvarigt sjuk eller en annan situation som gör att vi tänker till över vårt liv.

Samtidigt kan man börja uppfatta märkliga saker. Det är ofta återkommande sifferkombinationer, djur som beter sig udda och annat. Detta är uppstarten till att skapa ett livslexikon.
Lexikonet är till för att förstå hur man skall kommunicera med sig själv.
Det själv, det inre jag, som man är på väg till. Den här resan man skall ut på. Den handlar om att få insikt i att det finns mer av oss själva.
När vi hittar mer av oss själva. Då har vi funnit mer livsenergi och därmed mer av våra liv.

Som jag ser det är vi i vår grundkonstruktion precis som vi skall vara. Det finns inget som skall lagas eller läggas till. Men vi har av olika skäl förändrat vår konstruktion eller stoppat upp vårt flöde.
Tillåtit andra eller annat att påverka vår konstruktion. Tillåtit rädsla att dölja delar av oss själva.

När vi tar bort det som blockerar oss eller tar av oss de ytterrockar vi bär. Då ger vi oss tillgång till mer av oss själva och därmed mer av våra liv.

Bli mer medveten. Aktivera dig genom att förstå vilket lexikon som är ditt. Du kan ha flera och oftast bygger man ett eget unikt lexikon längs vägen.
Varmt välkommen, Pia

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone