Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Skuggor under ytan
Isbn: 978-91-7765-590-9
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2021
Uppläsare: Lars Svensson
Length: 21 timmar 29 minuter

Ljudbok

Skuggor under ytan

Vad är det egentligen som döljer sig därute bland skuggorna vid det gamla huset utanför Sundheden?
När länstidningen uppmärksammar ett fortfarande olöst mord och två lika märkliga försvinnanden så börjar saker och ting verkligen att hända i den till synes lugna bygden. Ryktena tar med ens fart och många vill berätta vad de vet - eller åtminstone tror sig veta.
Under ytan jäser det plötsligt, men när även polisen bestämmer sig för att se över det gamla mordfallet igen blir inte alla lika glada. Snart börjar en serie mystiska brev att inkomma till utredningen. Uppmaningen i det skrivna är tydlig: Lämna det förflutna i fred!
Det dröjer inte länge innan Sundheden skakas av nya mord. Misstankarna att dessa hör samman med de många oförklarliga händelser som långt tidigare har utspelat sig vid det till åren komna huset i Sundhedens utkant blir med tiden alltmer uppenbara. Men vem eller vilka är det i sådana fall som ligger bakom?
För att få klarhet tvingas polisen att söka bakåt i historien. När sanningen väl börjar framskymta så visar sig denna vara betydligt mer skrämmande än vad någon hade kunnat föreställa sig...
«Skuggor under ytan» är den första fristående delen i serien om Sundheden.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone