Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nordisk keto
Isbn: 978-91-7985-665-6
Förlag: Tukan Förlag
Kategori:
Matlagning, mat & dryck
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

Nordisk keto

Vad ska man egentligen äta för att må bra? Enligt Bianca är nyckeln till ett hälsosamt liv att äta obearbetad och näringsrik mat, som är bra för kroppen och hjälper den som behöver att gå ner i vikt. Taktiken går ut på att fortsätta att äta riktigt gott och behålla maträtterna man redan älskar – men med en keto-twist.

I bokens faktadel hittar du all information du behöver för att nå dina hälso- och viktmål. Allt från hur kroppen reagerar på olika livsmedel, till praktiska tips på hur du blir av med sötsuget och hur du ska tänka när du går på restaurang. Här finns tydliga listor med vilka livsmedel som är bra att äta och sådana som ska undvikas, fem steg till ett sockerfritt liv, en enkel checklista för viktnedgång och mycket mer.

I bokens receptdel hittar du dagens alla måltider, inklusive dessert. Recepten bygger på vanliga svenska råvaror som du lätt får tag i. Här finns allt från lasagne, köttbullar med mos och korv stroganoff, till ugnsbakad lax, blomkålssoppa, pizza (ja, du får äta pizza), plättar, våfflor och tidernas pannacotta med hallon – allt utan gluten, socker och tillsatser.

Bianca Olsson är 34 år och arbetar med reklam i Oslo, hon är också kvinnan bakom det populära Instagram-kontot Ketolivet. Med hjälp av lågkolhydratkost har Bianca själv gjort en hälso- och viktresa, som hon också delar med sig av i den här boken.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone