Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Midnight Atlanta
Isbn: 978-91-7789-686-9
Förlag: Historiska media
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Björn Bengtsson
Length: 14 timmar 40 minuter

Ljudbok

Midnight Atlanta

Den före detta polisen Tommy Smith tillbringar en sen kväll på redaktionen för USA:s enda dagstidning för svarta. Efter en stunds arbete somnar han men väcks av ett pistolskott. På våningen ovanför har chefredaktören Arthur Bishop mördats. När de vita poliserna kommer till mordplatsen kastar de anklagande blickar på Smith, någon annan finns inte i tidningshuset.

För att rentvå sig själv börjar Smith undersöka den story Bishop arbetade med. Han inser snart att chefen var något farligt på spåren.Samtidigt försöker Smiths före detta kollegor Lucius Boggs och Joe McInnis hitta den skyldige, även om de saknar befogenhet att utreda mord. Runtomkring dem växer spänningarna i takt med att den unge pastorn Martin Luther King skapar stora rubriker.

Thomas Mullen är tillbaka med den tredje delen i sin serie om Boggs och Smith – den här gången präglas staden av Rosa Parks bussprotester och Martin Luther Kings popularitet. Midnight Atlanta är en skrämmande och gripande kriminalroman om bottenlös rasism, djupa orättvisor och motstånd som växer sig allt starkare.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone