Jump to content
Cover for Nära ögat
Isbn: 978-87-2691-670-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: April 2021

E-book

Nära ögat

Linda Berg, exportchef på AB Dataexport, får i uppdrag att undersöka oförklarliga leveransförseningar från dotterbolaget Sangplast utanför Halmstad.
   Linda upptäcker att någon i hemlighet utnyttjar fabrikens resurser för testkörningar av okända plastmaterial. Misstankarna förstärks när hon nås av rykten om att ett nytt plastmaterial med revolutionerande egenskaper snart ska lanseras på världsmarknaden.
   Samtidigt börjar den unge och sympatiske kriminalaren Sebastian Marlow att utreda tre svårförklarliga dödsfall som alla har kopplingar till operationer utförda av doktor Wej, den kände societetsläkaren som också är VD för Sangplast.
   En kväll är Linda och Sebastian nära att gå på varandra i dörren till restaurangen där båda planerat att äta middag. De bestämmer sig för att dela bord och därmed tar berättelsen en ny och spännande vändning…

Nära ögat är den fjärde delen i serien om Linda Berg.

Gunnar Dahl, född 1942, är en svensk författare och historiker. Till hans produktion hör såväl historiska fackböcker, om bland annat Romerska riket och 1800-talets Europa, som spänningsromaner.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone