Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Öppen fälla
Isbn: 978-87-2646-651-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: april 2021

E-bok

Öppen fälla

William Warwick har blivit befordrad till kriminalöverkonstapel - men de något oväntade nyheterna slutar inte där. Han blir i samma veva förflyttad till narkotikaroteln där ett viktigt uppdrag väntar. Tillsammans med resten av teamet måste han ta fast den ökände narkotikahandlaren Assem Rashedi, vars nätverk har sitt huvudkontor i södra London. Uppdraget är både större och mer komplext än något de tidigare stött på - och farligare ...

Under utredningens gång stöter William på en gammal skolkamrat som med lite tur kan bli en viktig pusselbit. Adrian Heath säljer numera knark på gatan och vore den perfekta informanten - om nu kriminalöverkonstapeln lyckas övertala honom förstås. Samtidigt är William och fästmön Beth i full gång med att planera sitt efterlängtade bröllop – men vid altaret väntar en obehaglig överraskning.

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone