Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Så blev jag fri från surret i skallen : En antologi om sinnesfrid
Isbn: 978-91-9842-239-9
Förlag: Tomas & Dennis Publishing
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2021
Uppläsare: Nina Nina Koivumäki
Length: 5 timmar 28 minuter

Ljudbok

Så blev jag fri från surret i skallen : En antologi om sinnesfrid

Har du tröttnat på det eviga surret i skallen? På orkestern som ständigt skrålar och skränar i bakgrunden? På berättar-rösten i ditt inre, som talar om för dig hur jäkligt livet är?

I så fall är detta en bok för dig.En bok som ger dig en chans att leva ett liv i sinnesfrid med ro i själen oberoende av vem du är och vad du tidigare varit med om. En bok som erbjuder en möjlighet att uppleva ett djupare inre lugn, trots all stress och press som pågår runtomkring.

14 sanna berättelser som visar hur stilla och fridfullt livet faktiskt kan vara, även om vardagen kan kännas besvärlig för oss alla emellanåt.

Människans upplevelser av livet är egentligen omöjliga att förutspå. De innehåller en oändlig potential för olika alternativ. Inte ens den enskilda individen kan själv förutsäga de känslor som uppstår.

Upplevelsen beror på tanken. Och tanken är godtycklig. Alltid.

En sak kan vi förutse emellertid. Och det är att varje människas känslor i livet bestäms av det tänkande som pågår. Kopplingen är hundraprocentig. Som skuggbilden som skapas av det som skymmer solen. De hör ihop, det som skymmer och själva skuggan.

Och om någons tanke ändras, så förändras också upplevelsen. Direkt. Utan fördröjning. Tanken är den variabel som måste till för att en upplevelse ska kunna ta ny form. Tanken är sandkornet som bygger sandslottet. Som ett kalejdoskop ungefär ett rör med speglar som reflekterar glasbitar i olika färger för att skapa ett mönster. När du vrider röret ändras speglarna och glasbitarna och nya mönster presenterar sig. Detsamma gäller livets upplevelser de förändras så snart en ny tanke dyker upp.

Via 14 fängslande berättelser, blir läsningen till en guidning från psykologiskt kaos till inre sinnesfrid en gripande resa via insikter, till villkorslöst välmående. Bekanta dig med våra medförfattare och låt dig förföras av deras sanna berättelser om hur en förståelse kring tre principer kunde förändra deras upplevelser av livet för all framtid.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone