Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kallt blod
Isbn: 978-87-4280-323-3
Förlag: Jentas
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Hanna K Schmitz
Length: 10 timmar 47 minuter

Ljudbok

Kallt blod

Resväskan var rostig och anfrätt och Erika fick göra flera försök, men till slut gav den med sig och öppnade sig när hon dog upp blixtlåset. Ingenting hade kunnat förbereda henne på vad hon fick se i den.

När en illa medfaren resväska med en styckad man spolas upp på Themsens strand blir kriminalkommissarie Erika Foster chockad. Men det är inte första gången hon stått öga mot öga med ett så brutalt mord.
Två veckor tidigare hade en ung kvinna hittats död i en likadan resväska. Vad finns det för koppling mellan de två offren? När Erika och hennes utredare tar itu med fallet inser de snabbt att de är på jakt efter en seriemördare och att han redan har gjort sitt nästa drag.
Men precis när Erika börjar närma sig mördaren utsätts hon för ett våldsamt angrepp. Tvingad till konvalescens och med sitt privatliv i spillror tycks allt samverka för att hejda henne. Men ingenting kan få henne att ge upp.
Så vänds allt plötsligt på ände. Två fyraåriga tvillingflickor, döttrar till en av Erikas kollegor, är i livsfara. Ska Erika lyckas rädda de oskyldiga barnen fast tiden håller på att löpa ut och samtidigt gör hon en chockartad upptäckt. Det finns mer än en mördare.

”Mörk, brutal, chockartad och känsloladdad. En kriminalroman som det vore brottsligt att missa.” - The Letter Book Reviews

”Det här är en ny bok i en av de bästa kriminalthrillerserierna just nu, en bok fullpackad med dramatik som får en att hålla andan samtidigt som pulsen ökar! Robert Bryndza är snillrik och höjer ribban för hela genren!” - The Quiet Knitter

”... serien om Erika Foster är förmodligen en av de bästa deckarserierna med kvinnlig huvudperson jag läst eller vänta, inte bara med kvinnlig huvudperson, utan en av de bästa över huvud taget! Erika är tillbaka med en skräll.” - Stardust Book Reviews


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone