Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Farlig kryssning
Isbn: 978-87-1177-684-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Kim Rhedin Hüttner
Length: 6 timmar 5 minuter

Ljudbok

Farlig kryssning

När Zarias far, den berömde arkeologen, dör lämnar han sin dotter ensam i världen och utan pengar. Allt ser väldigt mörkt ut för Zaria, men när hon oväntat får ärva en förmögenhet av en släkting vänder allt. Den nya tillvaron förvirrar henne och i ett oväntat infall bestämmer hon sig för att följa med amerikanen Chuck Tanner på en resa till Algeriet som arkeologisk assistent. Hon döljer sin verkliga identitet för alla ombord, men resan blir allt annat än lugn och Zaria inser att hon ständigt är omringad av fara. Vem kan hon lita på och hur ska hon lyckas ta sig ur härvan oskadd?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone