Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Landslaget enligt Lundh
Isbn: 978-91-8006-025-7
Förlag: Bazar Förlag
Kategori:
Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: januari 2021

E-bok

Landslaget enligt Lundh

Olof Lundh har följt herrlandslaget sedan slutet av 1990-talet och inte missat många träningspass. Nu kan du följa hans resa med laget som kan försätta nationen i trans och få människor att gå in i ett sorgearbete. Läs om konflikterna, agenterna, grupperingarna, stjärnorna, pamparna, mästerskapen och hur det kommer sig att Sveriges största folkrörelse väljer att lägga sina träningsläger i ett land som inte respekterar mänskliga rättigheter.

Det här är en rapport från pressläktaren och den mixade zonen, en titt bakom kulisserna och de vackra orden. Det här är 20 berättelser om Sveriges mest älskade landslag.

"Den är en spännande, lustfylld, intressant, avslöjande och ibland jävligt arg bok Olof vore inte Olof annars om svensk landslagsfotboll och sportjournalismens dystra framtid."

Mats Olsson, Expressen

“Beskrivningen av vuxenmobbningen inom landslaget är stundtals häpnadsväckande... boken blottlägger samma tystnadskultur och osunda maktstrukturer som de senaste årens granskning av Svenska Akademien och kulturföreningen Forum visat inom kulturvärlden... Lundhs bok är en pedagogisk och viktig redogörelse över förehavanden hos ett förbund i desperat behov av transparens."

Helsingborgs Dagblad

“Lundh är en jobbig jävel och en stor förebild... Få journalister har den erfarenheten och förmågan att förmedla den så lugnt, sakligt och proffsigt... Lundh gör sitt jobb strålande och boken ger mig mycket igenkänning ur ett journalistiskt perspektiv.”

Bohuslänningen



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone