Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet
Isbn: 978-91-7985-516-1
Förlag: Tukan Förlag
Kategori:
Medicin & hälsa Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: december 2020
Uppläsare: Mai-Lis Hellénius
Length: 4 timmar 13 minuter

Ljudbok

Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet

Den här ljudboken innehåller allt du behöver för att du ska kunna njuta av livet – hela livet! Ljudboken vänder sig framförallt till dig som är 55 och den är skriven av två ledande forskare – professorerna Mai-Lis Hellénius och Tommy Cederholm – som båda ägnat decennier åt att studera välmående och hälsa.

Vad är bra mat? Vilka behov har vi i olika åldrar? Hur mycket behöver vi egentligen träna? Svaren på dessa frågor varvas med praktiska tips och effektiva fysiska övningar. Du får också tips på hur du kan motverka stress, koppla av och sova gott på nätterna.

Mai-Lis Hellénius är professor på Karolinska Institutet och specialist på förebyggandet av hjärtkärlsjukdom med fokus på rörelsens, matens och livsstilens betydelse. Flera av hennes tidigare böcker har blivit prisbelönta och hon har fått flera utmärkelser för sin forskning och för sitt folkhälsoarbete. Tommy Cederholm är professor i klinisk nutrition, d.v.s. näringslära, vid Uppsala Universitet och är överläkare i geriatrik med särskilt intresse för matens och nutritionens betydelse för ett friskt och aktivt åldrande.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone