Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Otursflickan
Isbn: 978-91-8928-170-7
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2020
Uppläsare: Sebastian Karlsson
Length: 15 timmar 11 minuter

Ljudbok

Otursflickan

När Annika, som haft en väldigt svår uppväxt där hon blivit sexuellt utnyttjad, och hennes man får en son är lyckan stor. Efter några månader inträffar dock en olycka med pojken, en händelse som vänder upp och ner på deras liv.

De lyckliga, nyblivna föräldrarna hamnar i händerna på socialtjänsten, anklagade för barnmisshandel. Annika kämpar mot myndigheterna - men är det ens möjligt att vinna? Hon ställs inför utmaningar hon inte varit i närheten av tidigare. Samtidigt som hon tar striden för att behålla sitt barn måste hon även försöka hålla ihop sin familj. Framtiden ter sig mörk och fylld av ovisshet.

I Otursflickan - en gripande bok som baseras på verkliga händelser - får vi följa Annika från hennes ungdom. Trots att hennes livsöde verkar otursförföljt, med inslag av missbruk, sexuellt utnyttjande, svek och konkursen, finns där även stunder av lycka. Den största lyckan riskerar dock att förvandlas i misär om inte Annika lyckas vinna sin kamp mot de oförstående och byråkratiska myndigheterna.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone