Hoppa till innehållet
Omslagsbild för My Baby Book: en nybliven mammas (helt ärliga) bekännelser om graviditet och att föda barn
Isbn: 978-91-9864-005-2
Förlag: The Book Affair
Kategori:
Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

My Baby Book: en nybliven mammas (helt ärliga) bekännelser om graviditet och att föda barn

Öppenhjärtigt och personligt skriver Michaela Forni om sin egen graviditet och babylycka men också utlämnande om humörsvängningar, foglossning och oro för missfall. Hon vill slå ett slag för systerskapet under graviditeten och vikten av att finna styrka i de som går igenom samma omtumlande period i livet. För nog finns det både en önskan och ett behov av att få frossa i denna fantastiska erfarenhet och upplevelse inte minst tillsammans. 

Här ryms allt ifrån tankar kring första känslan av pluset på stickan, babyshowersnack och funderingar om både de värsta och bästa grejerna kopplade till graviditeten. Allt från cravings, illamående och förstoppning, märkliga drömmar, rädslan för missfall, relationen till ens partner och förväntningarna på mammalivet. För vad händer egentligen med ens relation när man bestämmer sig för att skaffa barn? Varför har ingen berättat att man blir förstoppad som gravid? Extra glow under graviditeten finns det på riktigt? Och hur beskriver man känslan av första sparkarna i magen? Michaela resonerar kring dessa och många andra frågor, och ställer sig frågan varför det är så sjukt mycket som ingen har berättat om graviditeten, förlossningen och första tiden med bebisen? 

My Baby Book finns också faktaavsnitt och expertråd om allt som händer i kroppen samt plats för egna anteckningar som gör boken till ett minne för livet. 

Michaela Forni, författare, poddare och en av Sverige tyngsta bloggprofiler driver det digitala livsstilsmagasinet FORNI som varje vecka inspirerar tusentals unga kvinnor med texter och bilder från sitt eget yrkes- och mammaliv. Detta är hennes femte bok.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone