Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Koll på kalorierna
Isbn: 978-91-7469-400-0
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Kategori:
Matlagning, mat & dryck
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Koll på kalorierna

"Fyller ett hål i den svenska kokboksutgivningen ... Enkel och lättfattlig och en basbok för den som är intresserad av att lära sig mer om hur mycket kalorier vi stoppar i oss." Alba.nu, Lasse Winkler

Inspirerande recept för bättre hälsa! Med bl a kaloritabell för vanliga livsmedel.

Det är kalorierna som räknas! En del vill gå ner i vikt, en del vill gå upp andra vill behålla sin vikt. Här är boken för alla som enkelt vill ha koll på hur mycket kalorier en måltid innehåller. Boken innehåller cirka 100 recept på frukost, mellanmål, lunch och middag. För alla recept anges tydligt hur många kalorier en portion innehåller. Recepten är snabba och enkla att laga, men samtidigt inspirerande och läckra. 

För en tydlig översikt är recepten indelade i grupper efter ungefärlig kalorimängd. Längst bak finns en kaloritabell över vanliga livsmedel.

Exempel på recept: Rostbiff med potatissallad (500 kalorier) Spenatvåffla med avokado och rökt lax (400 kalorier) Tortillawrap med currykyckling (260 kalorier) Svampomelett (200 kalorier) Asiatiska räknudlar (150 kalorier) Het rotsakssoppa (85 kalorier) Jordgubbs- och ingefärssmootihe (100 kalorier)

ÅSA SWANBERG är matälskande skribent med ett stort intresse för såväl kokkonst som bakning. Koll på kalorierna är en reviderad och utökad utgåva av Succémetoden 5:2.   



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone