Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sista andetaget
Isbn: 978-87-4280-231-1
Förlag: Jentas
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Hanna K Schmitz
Length: 10 timmar 37 minuter

Ljudbok

Sista andetaget

Han är din drömdejt. Du är hans nästa offer.

En ung kvinnas torterade kropp hittas i en sopcontainer, med igenmurade ögon, oräkneliga skärsår och genomdränkt av blod. Kriminalkommissarie Erika Foster är en av de första poliserna på plats. Problemet är bara att det inte är hennes fall.
Medan Erika kämpar för att få ingå i utredningsgruppen upptäcker hon en länk med det sedan fyra månader olösta mordet på en annan kvinna som också hon hittats i en sopcontainer, med liknande skador och dödad på samma sätt.
Gradvis börjar bilden klarna. Mördaren väljer ut sina offer på nätet och använder sedan sociala medier för att under falska identiteter bli vän med och slutligen stämma träff med tilldragande unga kvinnor. Och när nästa kvinna förs bort måste Erika och hennes utredare desperat kämpa mot klockan för att rädda henne – och samtidigt identifiera den ansiktslösa mördare som döljer sig bakom sina falska identiteters charmigt leende stulna profilbilder.


“Robert Bryndza överraskar igen. Precis när jag var säker på att serien om kommissarie Erika Foster omöjligt skulle kunna bli ännu bättre, kommer den här som toppar allt … Robert Bryndza förblir en av mina absoluta favoritförfattare.”
– The Book Review Café

“Det här är en av de där böckerna man vill sluka utan att ta ögonen från texten, helt enkelt för bra för att lägga ifrån sig. Romangestalterna sprakar av energi och kemin mellan dem är enastående väl fångad … En fenomenal fortsättning på serien, som jag förbehållslöst rekommenderar!”
– The Quiet Knitter

“Robert Bryndza tar språnget upp till förstaplatsen på min lista över kriminalförfattarfavoriter … Den här romanen är fullständigt enastående!! Berättelsen grep tag i mig från första sidan och släppte inte taget förrän efter den sista. Men köper du den, så glöm inte att samtidigt köpa de andra i serien! Fem stjärnor (fast jag skulle ge den fler om det var möjligt!).”
– Star Dust Book Reviews

“Jag applåderar alltid en ny bok med Erika Foster. Jag älskar henne hänfört, hon är en av mina favoritromangestalter.”
– The Book Heathen


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone