Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Anfall som försvar
Isbn: 978-91-8908-780-4
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2020

E-bok

Anfall som försvar

MED FRAMTIDENS KRIGSFÖRING
 

När det avancerade AI-programmet Calliope hamnar på den svarta marknaden lyckas Kinas underrättelsetjänst komma över teknologin. AI:n är den mäktigaste i modern tid och liknas vid ett programmerbart rovdjur med förmågan att hacka och kontrollera all sorts elektronisk utrustning.

Jack Ryan Jr och Kollegiet måste hitta Calliope innan det är för sent – i fel händer kan det kraftfulla vapnet förgöra en hel kontinent.


Samtidigt står president Jack Ryan handfallen när hans barndomsvän Patrick West, tidigare CIA-agent och numera bosatt i Indonesien, an­klagas för hädelse mot islam. För att lyckas rädda West innan det är för sent tvingas presidenten ta till okonventionella metoder.

ANFALL SOM FÖRSVAR är den senaste boken om president Jack Ryan. Som alla Tom Clancys #1 New York Times-bästsäljare är den skrämmande realistisk och aktuell, som hämtad direkt från verklighetens löpsedlar om datasäkerhet och farorna med artificiell intelligens.

 

TOM CLANCY skrev inte mindre än 18 New York Times-bästsäljare. Redan hans första roman, Jakten på Röd oktober, fick lysande recensioner och beskrevs som ”den perfekta historien” av USA:s dåvarande president, Ronald Reagan. Under de kommande trettio åren etablerade sig Clancy som en omisskännlig mästare på att blanda autentisk realism med intrikata konspirationer och knivskarp spänning innan han gick bort i oktober 2013.

MARC CAMERON är författaren bakom den bästsäljande serien om specialagenten Jericho Quinn. Han tillbringade nästan 30 år inom brottsbekämpning och tjänstgjorde bland annat som federal utredare inom U.S. Marshals Service. 2016 blev han utvald att fortsätta Tom Clancys serie om Jack Ryan och Kollegiet.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone