Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mentorn
Isbn: 978-91-9862-525-7
Förlag: Litteratura Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Gunilla Leining
Length: 7 timmar 23 minuter

Ljudbok

Mentorn

En båt hittas på drift av skärgårdsguiden Kina Bergsmed. På durken ligger en livlös kropp. Strax därefter gör dykarna som dokumenterar de vattenfyllda gruvorna på Utö en fasansfull upptäckt. Kriminalkommissarie Ewald Wermelin och kollegor från Södertörnspolisen kämpar mot tiden. Kina uppsöker området kring fyndplatsen på eget bevåg och blir iakttagen av en drönare. När hon upptäcker en film på Youtube över fyndplatsen med sig själv i huvudrollen inser hon att hon behöver vara på sin vakt.
Mentorn är en högaktuell spänningsroman om gängkriminalitet och om de krafter som härskar när hämnd och rädsla tar över. Allt med bakgrund av ett på ytan idylliskt Stockholms skärgård.


SKÄRGÅRDSMORDEN
En deckarsuccé med kulisser ur Stockholms vackra skärgård men bakom denna, till synes idylliska fasad, döljer sig ofattbara grymheter och hissnande intriger. Likt Agatha Christies Miss Marple, men i modern tappning, dras skärgårdsguiden Kina Bergsmed in i Södertörnspolisens jakt på gärningsperson där hon befinner sig mitt i händelsernas centrum med fara för sitt eget liv. Böckerna i Skärgårdsmorden är fristående berättelser där seriens signum är intelligenta, välkonstruerade och unika intriger med ett starkt driv som håller spänningen på topp ända intill slutet.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone