Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bättre än ingen
Isbn: 978-87-2663-457-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Hanna Solberger
Length: 6 timmar 58 minuter

Ljudbok

Bättre än ingen

Som barn hälsade Senna på sina föräldrars bekanta ute på landsbygden i Sverige. När hon flera år senare som ung kvinna får problem, lämnar hon Danmark och söker sig till samma rofyllda trakter för att få sinnesfrid och hitta sig själv. Men trots den fridfulla idyllens omgivningar kastas hon snabbt in i en dramatisk tillvaro där hon hamnar i knipa och tvingas fatta svåra beslut. Dessutom dyker Filip upp, killen hon som liten blivit kär i, och rör om rejält i känslogrytan.

Vistelsen i Sverige ska komma att medföra fler omtumlande insikter för Senna och hennes personlighet än vad hon någonsin kunnat ana. Kanske är det till och med där och då hon lyckas ta klivet över tröskeln mellan ung osäker kvinna och vuxen självständig individ?

Christina Gustavson är specialistläkare, forskare och författare. Hon har arbetat många år inom allmänpsykiatrin, både i Sverige och Norge, med chefsuppdrag inom svensk rättspsykiatri. Hon har skrivit både fack- och skönlitterära böcker, som allt som oftast behandlar teman hämtade ur hennes livshistoria.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone