Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rex och Lisa och den försvunna tanden
Isbn: 978-91-7987-084-3
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år Lättläst
Tillgänglig sedan: augusti 2020

E-bok

Rex och Lisa och den försvunna tanden

Lisa kommer hem från skolan och visar stolt sin glugg för Rex: hon har tappat en tand idag! Varje barn i klassen som tappar en tand får lägga den i en särskild tandväska och ta med väskan hem. På natten lägger man väskan på kudden. När man vaknar har tandfén tagit tanden och lämnat en peng! Men när Lisa öppnar väskan för att visa tanden är den borta. Hur ska hon nu kunna få någon peng från tandfén? Var är tanden och vem har tagit den? Rex och Lisa måste ta reda på det!

Detta är andra boken i den charmiga serien om en hund (Rex) och hans människa (Lisa). Det är Rex som är berättare i boken och läsaren lockas till skratt genom hans försök att förklara för Lisa vad han vet om tjuven. Med varma och humoristiska bilder som förstärker handlingen, får vi följa Rex och Lisa när de löser mysterier i vardagen. Rex älskar sin matte Lisa och hon älskar sin lurviga, matglada och – något lata – hund. Tillsammans är de ett oslagbart team.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone