Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sammanflöden
Isbn: 978-87-2663-578-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2020
Uppläsare: Björn Löfgren
Length: 8 timmar 36 minuter

Ljudbok

Sammanflöden

"Jag är oskyldig. Bara du kan hjälpa mig. Jag är i staden med tehuset. Berätta inte för någon. Svara. M."

Halva EU-parlamentet är avspärrat och blockerat. Rykten surrar och TV-kamerorna har redan börjat komma på plats utanför byggnaden. EU-parlamentarikern Horst Kleins kropp går inte att undersöka än. Den hänger spetsad på skulpturen ovanför våning tre. Den måste ha fallit från hög höjd.

Dagen innan dödsfallet får David Löf ett brev av Kleins assistent Meral. Det är en samling dokument på franska som handlar om någon sorts klorföroreningar. När David återvänder till arbetet dagen efter är både dokumenten och Meral spårlöst försvunna. Och Meral är misstänkt för mord.

Jonas Sjöstedt (f. 1964) är en svensk politiker, skribent och författare. Han var ledamot i Europaparlamentet mellan 1995–2006 och blev 2012 partiledare för Vänsterpartiet. Sjöstedt debuterade som skönlitterär författare 2009 med boken Sammanflöden.

Maktens korridorer är en spännande kriminaltrilogi som skildrar politiska intriger, maktkamper och mordutredningar. Serien tar avstamp i EU-parlamentet i Bryssel där Jonas Sjöstedt själv har arbetat.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone