Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kvarter nr 3
Isbn: 978-91-7226-287-4
Förlag: Bokförlaget Opal
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: juli 2020
Uppläsare: Dan Höjer
Length: 2 timmar 8 minuter

Ljudbok

Kvarter nr 3

Dan och Lotta Höjer har skrivit en spännande roman som fångar läsaren från första sidan.  

Liam känner att det här är helt fel, sådant gör man bara inte. Gravar är heliga. Där ligger de döda och de ska få vara ifred. Enda gången han sett folk göra något liknande är i skräckfilmer. I verkligheten går inga normala människor ner i gravar. Ändå reser han sig och följer efter Anna ner i mörkret. Han känner hur hjärtat börjar bulta i bröstet. Vad håller jag på med egentligen? tänker han.

En kväll tar Liam genvägen förbi kyrkogården. Det är tyst och öde som vanligt, men något är annorlunda. I skenet från en gatlykta ser han en flicka sitta på muren, hon ser ensam och frusen ut, med varken jacka eller skor. När han närmar sig henne försvinner hon, men nästa kväll träffas de igen och de lär känna varandra. Utan vänner och med fosterföräldrar som inte bryr sig fyller Anna ett hål hos Liam och han känner sig inte lika ensam längre. Samtidigt är det något med henne som inte stämmer, hon döljer något. Hon vägrar berätta var hon bor och samma tid varje kväll försvinner Anna in på kyrkogården. Liam bestämmer sig för att följa efter när hon ljudlöst går över kyrkogården och in bakom en grav. På andra sidan är hon spårlöst försvunnen och allt han ser är den öppna graven

Snart befinner sig Liam med en gammal mordutredning i händerna och ett brev från Anna. Han bara måste hjälpa henne men vad är det egentligen hon ber om?


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone