Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Uppdrag från kriminalen
Isbn: 978-87-2634-250-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning 15+
Tillgänglig sedan: maj 2020

E-bok

Uppdrag från kriminalen

Stig Hallman är en ung polisaspirant som nyss börjat på polisskolan. Han är van vid att observera sin omgivning och går alltid med en anteckningsbok i fickan. En kväll ser han tre personer, två män och en flicka, som beter sig misstänksamt i Stockholms innerstad. Han följer efter. Det är något bekant med flickan, men var har han sett henne förut?

Nästa dag hittar han flickans foto hos polisen och får höra att hennes sällskap har varit involverade i stölder och narkotikabruk. Stig har svårt att sluta tänka på flickan. Vem är hon? Varför är hon med dessa kriminella män? Han bestämmer sig för att söka efter henne på egen hand.

Uppdrag från kriminalen är en eftertänksam och utforskande berättelse om relationer, kriminalitet och om att hitta en ny identitet som polis.

Uno Modin var en hyllad svensk författare och journalist som under sitt liv hann med att skriva många älskade barnböcker, samtidigt som han skrev politiska reportage och böcker om arbetarrörelsen. Modin var även ordförande i Sveriges Ungdomsförfattarförbund.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone