Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Som i en mardröm
Isbn: 978-87-2641-091-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: april 2020
Uppläsare: Anders Mossling
Length: 8 timmar 5 minuter

Ljudbok

Som i en mardröm

Den nionde april blir Lars-Erik utan förvarning anhållen på läkarmottagningen där han arbetar. Det är då mardrömmen börjar.

Lars-Erik har blivit polisanmäld för sexuella övergrepp av sin äldsta dotter Sofia och blir dömd till fem års fängelse. Lars-Erik och hans hustru hamnar i en hopplös situation där myndigheterna vägrar att lyssna på dem. När deras yngsta dotter inte stödjer sin systers berättelser utsätts hon för manipulationer i ett försök att knäcka henne. När Lars-Erik till slut lyckas överklaga domen visar det sig att att alla anklagelser och berättelser varit ren lögn, och han frias. Vart gick det egentligen fel?

'Som i en mardröm' beskriver en autentisk händelse. Till grund för boken ligger polisförhör, domar, journaler samt familjens känslor inför den mardröm som över en natt förändrade deras liv för all framtid. Lars-Erik och Lena Lindholm heter i verkligheten något helt annat.


Ulf Broberg, född 1954, är en svensk författare och journalist som arbetat med radio under många år. Numera är han en frilansande journalist och vilket lämnar mer tid över åt författandet. Tillsammans med poliskommissarien Peter Lundström, men även ensam, har han skrivit ett antal realistiska deckare och samhällsgranskande böcker.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone