Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En orm i paradiset del 1
Isbn: 978-87-2639-043-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Noveller Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2020

E-bok

En orm i paradiset del 1

Den välrenommerade journalisten Gabriella blir av sin uppdragsgivare belönad med en semesterresa på valfri ort. Hon bestämmer sig för att ta en långhelg i den idylliska skånska kuststad där hon spenderade sin barndoms somrar. Tanken är att hon ska vila upp sig efter en intensiv arbetsperiod, men ett mystiskt dödsfall som skett i trakten pockar på hennes uppmärksamhet.
Väl där tar hon upp bekantskapen med sin barndomsvän Sofie, vars pappa Tom nyligen gått bort. Tom, som var en välkänd profil i det lilla samhället, visar sig ha varit en man med såväl hemligheter som fiender, och hon får veta att familjen varit utsatt för en rad trakasserier.
Gabriella anar att det döljer sig ett scoop bakom idyllen, och när Sofie erbjuder henne att låna deras gästhus beslutar hon sig för att förlänga vistelsen.


Jenny Bäfving är en svensk författare och arbetar även som skrivlärare, lektör och författarcoach. Hon skriver främst inom genren cozy crime, och har tidigare utgivit bland annat serien Trollbunden.

Fula fiskar simmar även i det lugnaste vatten. Det får den grävande journalisten Gabriella erfara när hon återvänder till den idylliska kuststad där hon spenderade sin barndoms somrar. Syftet med resan är en välbehövlig semester, men hon hoppas också få tillfälle att undersöka det mystiska dödsfall som nyligen skett i trakten. Det blir ett kärt återseende med gamla vänner och en saknad plats. Men snart finner hon sig indragen i ett familjedrama som berör henne mer än väntat.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone