Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tro dina ögon
Isbn: 978-87-4280-096-6
Förlag: Jentas
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2020
Uppläsare: Magdi Saleh
Length: 15 timmar 1 minut

Ljudbok

Tro dina ögon

Thomas bor med sin far i Promise Falls och tillbringar sina dagar med att utforska och memorera världens städer. Men han lämnar inte sitt rum utan tar sig längs varenda gata och gränd via hemsidan whirl360. När Thomas far omkommer i en olycka kommer broder Ray till barndomshemmet, där han försöker anpassa Thomas till ett vanligt liv utan datorn.

Ray blir mer och mer irriterad över att Thomas hävdar att han arbetar för CIA. Thomas visar honom ett foto från en gata i New York där det ser ut som någon blir mördad i ett fönster, och Ray ger efter för broderns tjat och åker dit för att undersöka. Ray är helt säker på att inget finns att finna, men han har fel. Det hela utvecklas till en minst sagt obehaglig situation. Kan det vara så att Thomas talar sanning? Vad hände egentligen i fönstret på Orchard Street? Vad är det för hemlighet som Thomas vägrar berätta för honom?

Oemotståndligt fartfylld spänningsroman.
Dagens Nyheter

Han har gjort det igen! Kanadensaren Linwood Barclay … har en förmåga att successivt skruva upp spänningen och samtidigt väva in övertygande och mänskliga personporträtt.
Norran

Briljant thriller!
Allas

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone