Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vilseledd
Isbn: 978-87-4280-092-8
Förlag: Jentas
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2020
Uppläsare: Magdi Saleh
Length: 14 timmar 16 minuter

Ljudbok

Vilseledd

Davids fru Jan försvinner när familjen besöker en nöjespark. Polisen hittar inga spår efter henne, och misstänker att det är David som mördat Jan. I ett försök att rentvå sig själv börjar han göra egna efterforskningar. Men inget av det han hittar stämmer överens med den Jan han känt och älskat i flera år. David tvingas ställa den mycket obehagliga frågan: känner han verkligen personen han är gift med?

Den kanadensiske deckarförfattaren Linwood Barclay är en mästare på att skildra hur vardagen på ett ögonblick kan förvandlas till en mardröm. Hans deckare säljer i miljontals exemplar världen över och har översatts till över 25 språk.

Var har Linwood varit hela mitt liv? Han har skrivit den bästa thriller jag har läst på fem år. Jag kunde bokstavligen talat inte lägga den ifrån mig.
Stephen King

Varning för sträckläsning.
Expressen

Äntligen, en fempoängare! … Storyn är träffsäker, vasst skriven och konstigt nog ibland humoristisk i allt elände. Rekommenderas!
Norran

En välskriven berättelse med hög spänningsfaktor och med en trovärdig intrig, där personerna och miljöerna är övertygande skildrade.
BTJ

När man tror att det värsta har hänt stegrar det ännu ett snäpp. Naglarna är nätt och jämnt i behåll när sista sidan är läst.
Smålänningen


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone