Jump to content
Cover for Gå ner i vikt snabbt
Isbn: 978-91-9859-408-9
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: December 2019
Narrator: Rolf Jansson
Length: 38 minutes

Audiobook

Gå ner i vikt snabbt

Gå ner i vikt snabbt – Effektiv viktminskning.

Ljudboken har producerats i samråd med  leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

Har du haft svårt att gå ner i vikt eller hålla dig motiverad när du skurit ner på kalorierna?

Det finns en annan väg.

Detta unika program för viktminskning kan hjälpa dig att:
- programmera om dina matvanor och ditt sätt att leva
- stärka din övertygelse och din motivation
- komma över din motvilja till motion
- hitta bättre vägar för att tackla hungerkänslor
- bryta ner hinder i ditt undermedvetna (omedvetna jag) för att gå ner i vikt
- få en bättre acceptans till dig själv
- tackla de underliggande krafter som förorsakar känslomässigt ätande

Självhypnos har visat sig ge fantastiska resultat & förutsatt att du är motiverad & redo att ändra på dina ätvanor så kommer du att gå ner i vikt enkelt och obesvärat.

Självhypnosen ändrar på hur du ser på mat genom att ge dig positiva suggestioner till ditt undermedvetna. Du lär dig att se på mat på ett nytt sätt.

Om du inte kan sluta med att äta onyttig mat och har en motvilja till att anamma hälsosamma ätvanor, så måste detta betyda att dina attityder finns lagrade i ditt undermedvetna. Och detta betyder att det är där som förändringen måste ske - i ditt undermedvetna.

Du lär dig att bara äta när du är hungrig, att bara äta nyttig mat, att äta mindre portioner, att äta långsamt och njuta mer av maten och att alltid lämna kvar mat på tallriken för att visa att du har kontroll över ditt ätande.

Hälsoprodukter och sportprodukter på nätet. Gå till Hälsobutiken.net

Självhypnos för att gå ner i vikt

Självhypnos kan vara en hjälp för att gå ner i vikt. För att kunna ändra på din kropp så måste du först ändra ditt tänkande i ditt undermedvetna. Dina tankebanor måste ändras så att du inte faller för den där korven eller hamburgaren på macken, pizzan efter jobbet eller den där chokladbiten i kylskåpet. Detta är ett inlärt beteende som går att programmera om.

En viktig faktor för att gå ner i vikt med självhypnos är att lära sig självkontroll. Du måste också lära dig att vara helt ärlig mot dig själv när du beräknar hur mycket du äter och hur mycket du rör på dig. Det är lätt att glömma vad du stoppar i dig mellan målen eller vad som slinker ner när du står och lagar mat. Att äta en sallad till lunch eller middag gör föga nytta om du i stället fyller på med något annat onyttigt. Att vara stillasittande större delen av veckan och tro att man kompenserar detta genom att gå på gym eller Friskis & Svettis en eller två gånger i veckan är i grunden felaktigt tänkt, eftersom kroppen behöver röra på sig (och få upp hjärtfrekvensen) varje dag.

Självhypnos för att gå ner i vikt har blivit lavinartat accepterat och människor över hela världen har tagit till sig denna metod för att gå ner i vikt och behålla vikten.

Genom självhypnosprogrammet förs du inledningsvis varsamt ner i djup avslappning. I detta avslappnade tillstånd blir det möjligt att nå ditt undermedvetna (den del av oss som arbetar hela tiden men som vi är generellt omedvetna om, där finns t.ex. instinkter, intuition, vanor och minnen). Du får sedan suggestioner som lär dig att ersätta gamla negativa vanor och ätmönster med positiva vanor.

Självhypnosen är i sig helt ofarlig, säker och naturlig, men ger naturligen olika utslag då vi är unika individer med olika erfarenheter.

Självhypnosen är ett komplement till en hälsosam livsföring, såväl i fråga om kost som motion, och det är ofta kombinationen som ger bäst resultat.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone