Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Digitant – nya steg till ett enklare och roligare liv på nätet
Isbn: 978-91-8891-738-6
Förlag: Bladh by Bladh
Kategori:
IT & teknik
Tillgänglig sedan: november 2019

E-bok

Digitant – nya steg till ett enklare och roligare liv på nätet

Gör livet rikare med hjälp av nätet!    

Här är den efterlängtade uppföljaren till succén Digitant din nybörjarguide till den digitala världen! Responsen på den första boken var enorm och fick stor uppmärksamhet i såväl tryckt media som i radio och tv och inte minst på den föreläsningsturné som författaren varit runt på under hela 2019. Under året har Malin träffat mängder av positiva och aspirerande digitanter över hela landet som alla uppvisat en stor lust och ambition att ta del av det digitala samhället i sin egen takt. Inte minst har de ställt många och kloka frågor som har en gemensam nämnare ökad livskvalitet!   

Digitant nya steg för ett enklare och roligare liv via nätet ger svar på de vanligaste frågorna från dem som vill komma in ännu mer i gemenskapen och göra sina liv rikare och enklare med hjälp av digitala tjänster. I tio kapitel får läsaren lära sig att hitta roliga spel, och spelkamrater, att koppla upp sig mot streamingtjänster som Netflix och Spotify, att hitta drömresan, träffa nya vänner, beställa matkassar och att bli en fena på att ta snygga bilder med hjälp av mobiltelefonen. Allt görs med utgångspunkt i samma säkerhetstänk med enkla steg-för-steg-instruktioner som i den första boken.    

Nästan hälften av alla hushåll i Sverige är ensamhushåll, och bland många äldre, inte minst  kvinnor, finns en stark önskan om att finna nya gemenskaper i livet. Det här är boken som hjälper dem att förverkliga sina drömmar om ett rikare och roligare liv via nätet. Utöver viljan till ett rikare liv är ensamhet bland äldre ett folkhälsoproblem; nästan 60 procent av dem med äldreomsorg uppger att de besväras av ensamhet denna bok kan hjälpa dem till en mer social och inkluderande vardag.     

OM FÖRFATTAREN 

Malin Perlheden är journalist med över tio års erfarenhet av att jobba digitalt mot en kvinnlig målgrupp. Hon jobbar i dag som digital kommersiell redaktör på Aller media, Sveriges ledande mediehus inom populärpress för kvinnor med varumärken som Allers, Allas, Hemmets veckotidning, Året Runt, Femina MåBra och Svensk damtidning med insikt i äldre kvinnors vanor och beteenden på nätet. Aller media når 74 procent av Sveriges kvinnor med 3,3 miljoner läsare varje månad och 2,8 miljoner unika besökare på sina webbplatser. 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone