Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Att bära mitt kors
Isbn: 978-91-9852-947-0
Förlag: Wela Förlag
Kategori:
Noveller Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2019

E-bok

Att bära mitt kors

Ruskiga saker har människor berättat för varandra sedan urminnes tider. Man kan tänka sig att folk lyssnade på någon gammal egyptier som varnat för onda eller övernaturliga ting som rörde sig runt pyramiderna eller en äldre sagoberättare som förklarade för sin publik runt elden i stenåldersgrottan att skogen runt omkring befolkades av konstiga varelser som traktade efter deras liv och blod.

Denna lilla samling innehåller tjugo berättelser av modernare slag. Den varnar inte för det övernaturliga men berättar om att den illa gör illa far och att den nya tekniken inte alltid gör som användaren vill. Lite förskräckt kan nog läsaren bli men inte hälften så mycket som mina stackars huvudpersoner.

Kjell E. Genberg har under eget namn och ett antal pseudonymer skrivit en stor mängd romaner i många genrer sedan bokdebuten 1966. Han är född i Hudiksvall och har arbetat som sjöman, dykarskötare, lotsbiträde, mudderverksarbetare, pråmskeppare, musiker, truckförare, journalist, popbandsmanager och tidningsmakare. Genberg bor sedan drygt 45 år tillbaka granne med Bromma flygplats.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone