Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ögon i natten
Isbn: 978-87-4280-064-5
Förlag: Jentas
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2019
Uppläsare: Hanna K Schmitz
Length: 11 timmar 51 minuter

Ljudbok

Ögon i natten

En outhärdligt het sommarnatt kallas kriminalkommissarie Erika Foster till en mordplats. En läkare har hittats död i sin säng. Hans händer är bundna och hans uppsvullna ögon stirrar genom en plastpåse som dragits över hans huvud och knutits ihop hårt runt hans hals.

Kort därefter hittas ett nytt offer, den här gången en TV-programledare som mördats på precis samma sätt. Och Erika och hennes utredargrupp inser att de måste hitta en slug och minutiöst noggrann seriemördare – någon som bevakar sina offer, kartlägger deras liv och inte slår till förrän i absolut rätt ögonblick.

Offren är ensamstående män, alla med ett förflutet eller hemligheter de gjort sitt yttersta för att bevara. Varför har de valt att dölja sig? Och vad har fått mördaren att välja just dem?

Medan hettan är nära att lamslå London och prövar allas koncentration och självbehärskning till bristningsgränsen satsar Erika allt i försöken att stoppa Nattstalkaren innan fler offer har skördats – till och med sin framtid som polis. Och inte ens den plötsliga upptäckten att också hon är bevakad, att också hennes liv kan vara hotat, får henne att avbryta jakten.

Jag älskade, älskade, älskade den här romanen och Erika Foster är tveklöst mitt slags hjältinna. Hon är smart, uthållig, omedelbar och hängiven ... Romanen var tät, suggestiv och förhäxande. Jag KAN INTE VÄNTA på nästa bok i serien.
Angela Marsons

Fängslande från början till slut! Flickan i isen griper tag i oss redan på första sidan och släpper aldrig taget medan vi följer den storartat tecknade kommissarie Erika Foster under hennes oförsonliga jakt på en av den samtida kriminallitteraturens mest skräckinjagande mördare.
Jeffery Deaver

Robert Bryndza har tidigare skrivit bästsäljande romantiska romaner. Flickan i isen inleder hans kriminalromanserie om kommissarie Erika Foster och blev en internationell bestseller. Bryndzas böcker har översatts till 27 språk och sålts i över två miljoner exemplar. Han är brittisk medborgare och bosatt i Slovakien.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone