Jump to content
The library informs: Obs! E-boksappen BlueFire Reader håller på att upphöra som gratisapp, i takt med att e-böckerna kan läsas direkt i Biblio. Dock kommer Bluefire reader att fortsätta fungera för vissa om man redan har den installerad, men hur länge vet vi inte. För den som inte trivs med e-boksgränssnittet i Biblio, går det bra att istället använda en app som heter PocketBook eller Adobe Digital Editions (app). Mer info om nya rutiner för nerladdning till iOS 13 på vår hemsida: Svenska e-böcker - iPhone/iPad
Cover for När själen inte mår bra
Isbn: 978-87-2624-678-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Medicine & Health
Accessible since: July 2019
Narrator: Ann Katrin Andreasson
Length: {0} hours {1} minutes 6 hours 29 minutes

Audiobook | 28 days for loan

När själen inte mår bra

Längtar du efter att må bra inifrån och ut? Hur kan man göra för att egentligen må bra? 
Det finns inte ett svar på den frågan. Men en god hälsa och ett bättre mående kommer bla från goda vanor och kunskap om hur man kan hantera negativa situationer när de uppstår. Hur förhindrar man till exempel att andra människor stjäl ens energi? Och hur kan man bli av med skuld, skam, ångest och rädslor? 
  
I boken "När själen inte mår bra" finns hjälp för dig som vill växa och känna inre frid och glädje. Boken innehåller även fallstudier från verkliga livet.
Karin Wennerlöf är en svensk författare, socionom och samtalsterapeut. Hon driver en samtalspraktik och håller även föreläsningar runt om i landet.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone