Jump to content
Cover for Kreativ meditation - del 2
Isbn: 978-91-9849-090-9
Publisher: Moonlight Health Publishing
Category:
Philosophy Medicine & Health
Accessible since: July 2019
Narrator: Eva Johansson
Length: 44 minutes

Audiobook

Kreativ meditation - del 2

Kreativ meditation - del 2

Grunder till Kreativ meditation – panga rosor, rensa chakran och titta på uppkopplingar

med Eva Johansson

I del 2 av serien Kreativ meditation möter du det allra viktigaste verktyget – rosor. Med fantasins hjälp använder du här rosor för att definiera ditt space och för att rensa din energikropp från energier som inte gagnar dig. Följ sedan Evas guidning genom 7- chakrasystemet för att rensa detta.  

Med Jacob Monténs fantastiska musik tas du med på en resa i ditt inre. Med den instrumentala ljudfilen av denna del kan du göra rensningen närhelst du vill, utan talad guidning.  Musiken visar dig vägen upp genom dina chakran.

Till slut tittar vi på, och plockar bort om du så vill, energetiska uppkopplingar du samlat på dig mellan dig själv och andra människor.

Kreativ Meditation är en meditationsteknik, kanaliserad av en amerikan och tagen till Sverige av Carita Stenbäck. Denna meditation grundar sig på och är ett komplement till kursen Kreativ meditation.

Eva Johansson gick lärarutbildningen på Energifokus för Carita 2001 och har sedan dess använt teknikerna dagligen. Tillsammans med Jacob Monténs fantastiska musik skapar de meditationer som tar dig bortom dina tidigare kända gränser.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone