Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kreativ meditation - del 1
Isbn: 978-91-9847-329-2
Förlag: Moonlight Health Publishing
Kategori:
Filosofi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juli 2019
Uppläsare: Eva Johansson
Length: 21 minuter

Ljudbok

Kreativ meditation - del 1

Kreativ meditation del 1

Grunderna till Kreativ meditation - jordning och uppkoppling

med Eva Johansson

Kreativ meditation är en meditationsteknik som du kan bära med dig varhelst du befinner dig i din vardag. De mentala verktygen är enkla och anpassade för den moderna människan. Allt du behöver är att sluta ögonen eller helt enkelt bara visualisera det du behöver i stunden. När du väl lärt dig grunderna kan du lyssna vidare på fler meditationer i den här serien. Med de instrumentella ljudfilerna kan du, när du känner att du behärskar tekniken, lyssna till enbart musiken som representerar jord- och kosmisk energi.

I del 1 går vi igenom det första du behöver göra, hur du skapar förutsättning för att kunna vara stilla och närvarande i din kropp. Här lär du dig hur du jordar dig, hur du kan fylla dig med jordens varma energi och med den sirliga kosmiska energin, varhelst du befinner dig. Vi tittar på ditt energetiska fält, auran, som du har just nu, och du får lära dig hur du håller det i lagom storlek – varken för stort eller för litet.

Kreativ meditation är en meditationsteknik, kanaliserad av en amerikan och tagen till Sverige av Carita Stenbäck. Denna meditation grundar sig på och är ett komplement till kursen Kreativ meditation.

Eva Johansson gick lärarutbildningen på Energifokus för Carita 2001 och har sedan dess använt teknikerna dagligen. Tillsammans med Jacob Monténs fantastiska musik skapar de meditationer som tar dig bortom dina tidigare kända gränser.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone